Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 200 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1810 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1983 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almbutter
40 Min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Hühnerleberschnitten
25min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14 Std. 30 Min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45 min