Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 200 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1810 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1983 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eierwurst
14 Std. 30 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Extrawurst
14j 10 menit
Wiener Wurst
25h 30min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13hod.
Paprika-Geflügel-Wurst
14 Std. 30 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45 min
Klassische Bratwurst
3 Std. 30 Min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Pikantwurst
14j 10 menit
Gsiberger Leberpastete
3 Std. 30 Min