![Schweinssulz im Glas (Sülzwurst) Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a33ef06a-7f72-4ca3-9b3f-afccbbcec397/Derivates/bcefed98-0885-4111-b2df-e75de4b0b7b7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp)
- 1200 g Wasser
- 80 g Karotten, geschält
- 60 g Zwiebeln
- 25 g Essiggurkerl
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Sülzwurst
- 10 - 20 g heller Essig
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 778 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 1152.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2h
Bayerischer Leberkäse
14ωρ. 30 λεπτ.
Extrawurst
14h 10min
Wiener Wurst
25h 30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20h 30min
Weisser Leberkäse
14ωρ. 30 λεπτ.
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 Min
Leberpastete im Glas
4h
Feine Streichwurst
14ωρ. 30 λεπτ.
Wurstaufstrich
10 min