Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
of 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 1 Ei, hartgekocht
- 40 g rote Paprikaschoten
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3411 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 70 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2527 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Langos
1h 55min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Gefülltes Hendl mit Reis
2h
Pikantwurst
14h 10min
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Menü: Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln; Zwetschkenknödel zum Löffeln
1h 50min
Kochsalami
20h 30min
Paprika-Geflügel-Wurst
14h 30min
Weißwurst im Glas
14h 30min
Geflügelleberkäse
14sa 15 dk
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min