![Wiener Wurst Wiener Wurst](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ba97c3a9-aa57-4d4d-ba21-0d7d6886a7d2/Derivates/e509a6e5-7232-432e-83d6-604f8de255e0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3512 kJ / 839 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2532 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Feine Streichwurst
14h 30min
Extrawurst
14h 10min
Eierwurst
14h 30min
Champignonwurst
14 Std.
Pikantwurst
14h 10min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Paprika-Geflügel-Wurst
14h 30min
Weißwurst im Glas
14h 30min
Geflügelleberkäse
14sa 15 dk
Weisser Leberkäse
14h 30min