Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3512 kJ / 839 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2532 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Waldviertler Knödel
1 Std.
Almbutter
40 Min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Käswurst
27 Std. 30 Min
Käse-Leberkäse
14h 15 min
Pikantwurst
14h 10min
Extrawurst
14h 10min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Wurstknödel
1小时 20 分钟