Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3512 kJ / 839 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2532 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Extrawurst
14h 10min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Kochsalami
20h 30min
Paprika-Geflügel-Wurst
14 godz. 30 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Leberpastete im Glas
4 Std.
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3h 10min