Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett
- 300 g Kalbfleisch (siehe Tipp)
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, siehe Tipp
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weißen Leberkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1051 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20min
Weißwurst im Glas
14h 30min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Pikantwurst
14 Std. 10 Min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20h 30min
Pizza-Leberkäse
14sa 20 dk
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2hod. 45min