Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 ¼ TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- 200 g Wasser, kalt (oder Eiswasser)
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
- 300 - 400 g Fischfilets (z. B. Kabeljau)
-
300
g Butterschmalz
of 300 g Frittierfett - Limettensaft zum Beträufeln
- 1 - 2 EL Maisstärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1555 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 863 mg
Alternatieve recepten
Kibbelinge mit Knoblauchsauce
35min
Schopfbratenkoteletts mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1h
Extrawurst
14h 10min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1h 15 min
Frittierte Hühnernuggets
30min
Menü: Faschierte-Bällchen mit Rahmsauce und Erdäpfel-Kürbisgratin; Zwetschkenkuchen
1u. 20min
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14 Std. 30 Min
Almbutter
40min
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55 Min
Baiser Drops
3h
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40min