Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Eier (Größe M)
- 1 ¼ TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- 200 g Wasser, kalt (oder Eiswasser)
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
- 300 - 400 g Fischfilets (z. B. Kabeljau)
-
300
g Butterschmalz
of 300 g Frittierfett - Limettensaft zum Beträufeln
- 1 - 2 EL Maisstärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1555 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 863 mg
Alternatieve recepten
Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur und Erdäpfelgratin
6 godz. 30 min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2h 10min
Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise
35 dk
Smoky Aioli
15 Min
Frittierte Hühnernuggets
30 Min
Fischburger mit Koriander Mojo
45 Min
Erdäpfelkroketten
3h 50min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 dk
Aioli (ohne Ei)
10 Min
Kibbelinge mit Knoblauchsauce
35 dk
Rindfleisch-Oliven-Burger mit karamellisierten Zwiebeln
3h
Brioche Burger Buns
3h