Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Kochsalami (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3525 kJ / 842 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 71 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2903 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Extrawurst
14h 10min
Wiener Wurst
25h 30min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13h
Paprika-Geflügel-Wurst
14 godz. 30 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Knoblauchgrundstock
1 godz.
Scharfer Würstelsenf
96 Std. 5 Min