Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 300 g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Haut, sehenfrei
-
200
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
of 200 g Rapsöl
Zubereitung
- 170 - 270 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1060 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelwurst (siehe Tipp)
- 30 - 40 g roter Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4819 kJ / 1151 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 110 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 3026 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eierwurst
14 Std. 30 Min
Geröstete Leber
30 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Kochsalami
20h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14 godz.
Quark
15 Std. 30 Min
Geflügelleberwurst
6h 40min
Geflügelaufschnitt
12 Std.
Leberpastete im Glas
4 godz.