Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut,
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck, in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1h 50min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Menü: Gefüllte Hühnerbrustfilets mit Gemüsecouscous, Erdbeer-Melonen-Tiramisu
1 godz. 35 min
Geschmorte Putenrouladen mit Bandnudeln
2h
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 godz. 20 min
Menü: Schweinsgeschnetzeltes mit Reis; Dampfgegartes Vanilleküchlein im Hemd
1h 10min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 godz. 10 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Naturjoghurt
12h
Fischpastete "Fisch im Fisch"
2h 50min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min