Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut,
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck, in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gulasch
3h
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 godz.
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 godz.
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Saftgulasch vom Rind
2h 45 min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45min
Schweinefilet mit Senfsauce
35 min
Forellen mit Sauce Hollandaise
50 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Putenfleisch-Bällchen mit Champignonsauce und Süßkartoffeln
45 min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10min