![Slow Cooking BBQ-Rippchen Slow Cooking BBQ-Rippchen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11b457ac73f1840464f670f71cb37a5f/Derivates/80c16af67126c6f56d463b32e6ca9102677df499.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spicy-BBQ-Rub
- 10 g Röstzwiebeln
- 20 g Zucker
- 10 g Salz
- 2 Prisen Paprika rosenscharf
- 10 g Paprika edelsüß
- 5 g Knoblauch, granuliert
- ¼ TL Paprika de la Vera
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
BBQ-Rippchen und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 4 Schalotten, halbiert
- 40 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 4 Kardamomkapseln
- 1 Sternanis
- 1 Zimtstange
- 4 Kaffir-Limettenblätter, frisch
- 2 Stängel Zitronengras, frisch, in Stücken (2 cm)
- 1200 g Wasser
- 700 g Schweine-Rippchen, in ca. 5 Stücken, ohne Silberhaut (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1771 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1854 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean BBQ Poutine
4 Std. 30 Min
Pulled-Pork-Burger
4 Std. 50 Min
Spaghetti Bolognese mit Basilikum-Parmesan
35min
Pulled-Chicken-Tortillas
3h
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2sa 25 dk
Hähnchen-Eintopf im Brot
2 godz.
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3h 30min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2 Std. 10 Min
Sloppy-Joe-Hot-Dog
45 min
Hähnchen mit Sesamsauce und Reis
40 min