Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Öl
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 500 g Schweine-Rippchen, in Stücken (ca. 5 cm)
- 50 g Puderzucker
- 50 g Reiswein
- 50 g Essig
- 15 g helle Sojasauce
- 10 g dunkle Sojasauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3194 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 72 g
- Verzadigd vet
- 29 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 33 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacon-Chicken-Pops mit Whisky-Chutney
1 Std. 45 Min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4h
Hähnchen-Eintopf im Brot
2h
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 Std. 30 Min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3h 30min
Krustenbraten mit gerösteten Erdäpfeln, Gemüse und Cidre-Sauce
2 Std. 30 Min
Schweinekoteletts nach koreanischer Art mit Gewürzreis und Pak-Choi
1 godz. 5 min
Katsu-Schnitzel mit gebackenen Kartoffeln, Wasabi-Dill-Dressing und Weißkohlsalat
50 min
Kalbseintopf im Brot
6 Std. 30 Min
Schopfbratenkoteletts mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1 Std.
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 min