Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Würzmischung
- 2 TL Senfkörner
- 1 EL Paprikapulver
- 1 TL Meersalz
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- ½ TL Zwiebel, granuliert
- ¼ TL Chilipulver
- 1200 g Hühner-Drumsticks, mit Haut (Unterkeulen)
Whisky-Glasur und Fertigstellung
- 20 g Sojasauce
- 20 g Whisky
-
10
g Zuckerrübensirup
of 10 g Honig - 10 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2h
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 Std.
Pulled Chicken Curry Burger
2h 20min
Schweinslungenbraten koreanischer Art mit lauwarmen Reissalat
1h 10min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1 Std. 30 Min
Katsu-Schnitzel mit gebackenen Kartoffeln, Wasabi-Dill-Dressing und Weißkohlsalat
50 Min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1 Std.
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 Min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1小时 20 分钟
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min