Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Mehl
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 800 g Kalbfleisch, in Würfeln (ca. 5 cm)
- 10 g Koriander, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 500 g Zwiebeln, in Spalten
-
40
g weißer Rum
of 40 g Weinbrand - 150 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 25 g frische Kräuter, gemischt (Rosmarin, Minze und Thymian), siehe Tipp
- 100 g Rotwein, trocken
- 300 g Rinderfond
- 1 Bauernbrot (ca. 1000 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3696 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 159 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1小时 20 分钟
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3 Std. 30 Min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 godz. 25 min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2h 20min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1小时 20 分钟
Slow Cooking BBQ-Ribs
3 Std. 30 Min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 Min