Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1790 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 24 Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, entdarmt (ca. 360 g)
- 50 g rote Paprika, in dünnen Streifen (2 mm x 5 cm)
- 220 g Ananas, frisch, in Stücken (1 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- ½ rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Öl
- 40 g brauner Zucker
- 30 g Reisessig
- 30 g Sojasauce
- 1 ½ TL Speisestärke
- 1 EL Koriander, frisch, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Ingwer-Tomaten-Eintopf mit Garnelen
35 Min
Sauce Hollandaise
15 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Süß-saure Garnelen
1 Std.
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 Std. 15 Min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Basmati-Reis, gekocht
35 Min