Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 150 g Olivenöl
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Senf, mittelscharf
- 4 Stücke Roastbeef (à 150 g)
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2253 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biermarinade zu Nackensteaks
4 Std. 20 Min
Chicken Drums mit Malzbier-Dip
1 godz. 30 min
Marinade für Spare Ribs
10 dk
Teriyaki-Limetten-Marinade
1 godz. 15 min
Gans mit Maronen-Apfelfüllung
4u.
Marinierte Schweinenackensteaks
2h 30min
Feuerbällchen mit Kräuterquark
1 godz. 45 min
Whiskey-Marinade für Fleisch
10 dk
Rosmarin-Tabasco-Marinade
5min
Grillmarinade zu Lamm, Geflügel und Gemüse
24h
Rosmarinmarinade für Rindfleisch
5min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20min