Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 600 g Rinderhackfleisch
- 350 g Joghurt, 3,5% Fett
- 80 g Paniermehl
- 2 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 400 g Tomaten, entkernt, geviertelt
- 4 rote Spitzpaprika (ca. 350 g), in Stücken
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Minze, abgezupft
- 80 g Tomatenmark
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Prisen Zucker
- Öl zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2240 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Hackbällchen mit orientalischer Tomatensauce
45min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Hackbällchen mit Datteln
30 Min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2 Std.
Grillmarinade zu Lamm, Geflügel und Gemüse
24h
Kokosmarinade zu Lammspießen
1 Std. 25 Min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45min
Pikante Lammhackbällchen mit Sauce Pistou
35min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40min
Cevapcici-Spieße aus Lammfleisch mit Fetadip
30 Min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1h 20min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min