Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Schweinenacken, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 4 - 6 Prisen Paprika edelsüß
- 200 g Möhren, in Stücken
- 30 g Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 250 g Zwiebeln, in Scheiben
- 300 g Wildreismischung
- 30 g Tomatenmark
- 700 g Wasser
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g getrocknete Pflaumen, entsteint
- 5 g Salbei, abgezupft
- 10 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2917 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 181 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1sa 30 dk
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1sa 30 dk
Tschebureki
1 godz. 20 min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Gefüllte Blinis
55 Min
Kreppel
1sa