Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindfleisch-Füllung
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Porree, in Ringen
- 15 g Speisestärke
- 330 g dunkles Bier
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 EL Worcester-Sauce
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
Teig und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 65 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2711 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 godz. 45 min
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55min
Arroz Brut
1h
Shiitake-Hackfleisch-Sauce (香菇肉酱)
50min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1h 20min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1h
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Chicken Pot Pie
2h