Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Sushi Reis
- 410 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Streifen (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 1 TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 10 - 12 Shiitakepilze, frisch, in Scheiben (ca. 1 cm)
-
5
g Shaoxing-Reiswein
of 5 g Reisessig - 10 g schwarzer Reisessig (z. B. Chinkiang) (optioneel)
- 10 g helle Sojasauce
- 5 g dunkle Sojasauce
- 10 g Austernsauce
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1962 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 902 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinslungenbraten mit Korianderkruste und Karotten-Süßkartoffelpüree
1 godz.
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1 godz. 30 min
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2 godz. 10 min
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4h 10 min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 godz. 45 min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 godz. 30 min
Weiße Bolognese
45 Min
Menü: Schweinsgeschnetzeltes mit Reis; Dampfgegartes Vanilleküchlein im Hemd
1 godz. 10 min
Menü: Pilz-Curry-Suppe und Hähnchen-Paprika-Souvlaki mit Reis
1h 5min
Arroz Brut
1 godz.
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20min