Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Sushi Reis
- 410 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in Streifen (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 1 TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 10 - 12 Shiitakepilze, frisch, in Scheiben (ca. 1 cm)
-
5
g Shaoxing-Reiswein
of 5 g Reisessig - 10 g schwarzer Reisessig (z. B. Chinkiang) (optioneel)
- 10 g helle Sojasauce
- 5 g dunkle Sojasauce
- 10 g Austernsauce
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1962 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 902 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 Min
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1 Std. 20 Min
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1 godz. 30 min
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Asia-Reis mit Garnelen
40min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1 godz.
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 godz. 30 min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20min
Gefülltes Hendl mit Reis
2 Std.