Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 Scheiben Bacon
- 120 g gegrillte Paprika, abgetropft, in Streifen (5 mm)
- 6 Oliven, schwarz, entsteint, halbiert (optioneel)
- 6 Eier
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 877 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Oeuf Cocotte
30min
Varoma-Pizza
1u.
Sous-vide Apfel
1u. 15min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2sa 25 dk
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Ei-Schinken-Muffins
45 min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2 godz.
Weißwurst aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Bauern-Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40min