Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Dijon-Senf, grob
- 100 g Rapsöl
- 30 g Zucker
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1000 g Spareribs aus der Brust (sind etwas fleischiger), in 2 Stücken
- 800 g Wasser
- 60 g Tomaten-Ketchup
- 20 g Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 817 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Krustenbraten mit Malzsauce
2 godz. 40 min
Chicken Drums mit Malzbier-Dip
1 Std. 30 Min
Marinade für Spare Ribs
10 min
Honig-Senf-Spareribs
4j 20 menit
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1 Std. 30 Min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Putenrouladen mit Petersilerdäpfeln
1h 15min
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3h
Glasierte Apfel-Spareribs
2 Std. 30 Min
Spareribs mit Ajvar-Sauce
10h
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 Std.
Spareribs vom Grill
6 Std. 45 Min