Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, am Stück
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 800 g Wasser
- 1 Pck. Kartoffelkloßteig (750 g), aus dem Kühlregal
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 EL Öl
- 2 EL Kümmel, ganz
- 1 EL Tomatenmark
- 2 TL Paprika edelsüß
- 330 g Malzbier
- 400 g Geflügelfond
- 1 EL Sojasauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5613 kJ / 1342 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1h 30min
Sauerbratenragout
49 Std.
Sauerbraten
72h
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 Min
Leberknödelsuppe
45 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2h
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2h
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1 Std. 10 Min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2h
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15 min