Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 EL Kümmel, ganz
- 2 ½ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 EL Olivenöl
- 200 g Malzbier
- 4 Schweinenackensteaks (à 250 g)
- 180 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 20 g scharfer Senf
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 1 TL Zucker
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 40 g Crème fraîche
- 30 g körniger Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4011 kJ / 957 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 82 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biermarinade zu Nackensteaks
4 Std. 20 Min
Marinade für Spare Ribs
10min
Kräutermarinade zu Roastbeef
1 Std. 30 Min
Glasierte Apfel-Spareribs
2 Std. 30 Min
Hähnchenunterschenkel mit Pflaumenglasur
40 min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3ωρ. 15 λεπτ.
Grillmarinade zu Lamm, Geflügel und Gemüse
24h
Rosmarinmarinade für Rindfleisch
5min
Gegrillte Schweinespieße
7 godz. 10 min
Geflügelfond
1 Std.
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2h
Spareribs vom Grill
6 Std. 45 Min