Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schweinehaxen und Kartoffeln
- 750 g Wasser
- 2 Schweinehaxen (ca. 2 kg insgesamt), quer halbiert
- 3 TL Salz
- 3 EL Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Pfeffer
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
Malzsauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Öl
- 300 g Malzbier
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4204 kJ / 1004 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Spareribs mit Ajvar-Sauce
10 godz.
Sauerbraten
72 Std.
Marinierte Schweinenackensteaks
2 Std. 30 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Glasierte Spareribs
6 godz. 30 min
Leberknödelsuppe
45 min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2ωρ. 55 λεπτ.
Kaninchen in Barolosauce
1 godz. 15 min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Knuspriger Schweinebauch
3h
Krustenbraten mit Malzsauce
2 Std. 40 Min