Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Rinderrouladen, quer halbiert
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 4 TL Senf
- 8 Scheiben Bacon
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 2 Essiggurken, längs geviertelt
- Öl zum Braten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 1 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 1200 g Rinderfond
- 40 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3041 kJ / 727 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1小时 20 分钟
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2 Std. 10 Min
Meatballs in Tomatensauce
45 Min
Bolognese classico
5 Std.