Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Rinderrouladen, quer halbiert
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 4 TL Senf
- 8 Scheiben Bacon
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 2 Essiggurken, längs geviertelt
- Öl zum Braten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 1 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 1200 g Rinderfond
- 40 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3041 kJ / 727 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Gyrostaschen mit Tzatziki
15 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Bolognese classico
5h
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1u. 50min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Meatballs in Tomatensauce
45min