Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Olivenöl
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 8 Knoblauchzehen
- 1300 g Rinderhackfleisch, zerbröselt
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 100 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Zucker
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Paprika de la Vera
- 2 ½ EL Oregano, getrocknet
- 1 ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 - 2 TL Cayenne-Pfeffer
- 4 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Nelken
- 2 Dosen Kidneybohnen (à 400 g), abgetropft
- 60 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1949 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1075 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1h 5min
Chili con Carne mit Baguette, Eisbergsalat und Mango-Schoko-Eis
45min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30 Min
Spaghetti Carbonara
25 Min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 Std.
Lasagne
1h 45min
Hähnchen-Geschnetzeltes mit Paprika und Bandnudeln
40min
Hackbällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45min
Linseneintopf
4 Std.
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2h 10min
Marmor-Schoko-Kuchen aus dem Varoma
1 Std. 30 Min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkohl
2h 15min