Saftgulasch vom Rind
TM6

Saftgulasch vom Rind

3.9 (820 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g Öl
  • 200 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
  • 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
  • 200 g Malzbier
  • 200 g Rinderfond
  • 2 EL Preiselbeerkompott
  • 1 TL Senf
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • 1 ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
  • 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
  • 20 g Speisestärke
  • 30 g Wasser

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1146 kJ / 274 kcal
Eiwitten
23 g
Koolhydraten
15 g
Vetten
12 g
Vezels
3.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten