Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 200 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
- 200 g Malzbier
- 200 g Rinderfond
- 2 EL Preiselbeerkompott
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 20 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 godz. 20 min
Meatballs in Tomatensauce
45 Min
Winzertopf
2h 40min
Bolognese classico
5 Std.
Paprika-Puten-Gulasch
2h