Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Fleischbouillon Paste
of 1 Fleischbouillonwürfel - 700 g Kartoffeln, in Stücken
Kapernsauce und Fertigstellung
- 200 g Rahm
- 1 TL Zitronensaft
- 50 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2559 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Reibekuchen
45 min
Apfelrotkohl
1h 10 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Linsensuppe
8h 45min
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1h 50 min
Sauce Hollandaise
15 Min
Puderzucker
5 Min
Paniermehl
5 Min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 Std. 45 Min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h