Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 500 - 600 g Schweinelende
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 - 1 ½ TL Paprika, süß
- 6 - 8 Scheiben Speck, mager, geräuchert (60-80 g)
- 500 g Sauerkraut, konserviert
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet (optioneel)
- 3 Wacholderbeeren (optioneel)
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 3 EL Olivenöl, zum Braten
- 140 g Milch
- 40 g Butter
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 Std.
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 godz. 15 min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1 Std. 45 Min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 Std.
Hähnchenbrust pizzaiola
55 min
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Senf-Dill-Sauce
2h
Hackbraten mit Ei
1h 20min
Schweine-Medaillons mit Kohlrabi-Pommes und Peperonisauce
1 Std. 10 Min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.