Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g gemischtes Gemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Zwiebeln), in Stücken
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 500 g Rindfleisch, ohne Knochen, am Stück
- 150 g Champignons, in Scheiben
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
-
25
g Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 25 g Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 25 g Tomatenmark
- 80 g Rotwein, trocken
- 80 g Wasser
- Petersilie zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1377 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 75 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Slow Cooking BBQ-Ribs
3h 30min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Ossobuco
3h 40min
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3h 30min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1h 10min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5h
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4h
Ochsenbäckchen
5h