Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Putenbrust
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 - 2 TL Paprika edelsüß
- 400 g Zwiebeln, geviertelt
- 40 g Butterschmalz
- 50 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Orangen, unbehandelt, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft von 2 Orangen ausgepresst und 1 Orange in Scheiben
- 100 g Weißwein, trocken
- 2 EL Orangenmarmelade
- 25 g Speisestärke
- 150 g Sahne
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2037 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Tomaten-Putenfrikadellen
1 Std. 10 Min
Geschmortes Kalbsragout
2h 10min
Hähnchen-Geschnetzeltes mit Gnocchi und Tomatensauce
20 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Geschmorte Putenrouladen mit Bandnudeln
2h
Putenbrust mit Drillingen und Ratatouille
1sa
Kräutermedaillons auf Bouillongemüse
45 Min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Schweinefilet mit getrockneten Pflaumen
1 godz. 20 min
Überbackene Hähnchenbrust in Tomatensauce mit Kartoffelpüree
1sa
Bärlauch-Buletten
30 Min
Hackbraten mit Kartoffeln und Ratatouille
1sa