Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 EL Butterschmalz
- 1 Brötchen, vom Vortag
- 600 g gemischtes Hackfleisch
- 1 Ei
- 1 TL Senf
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 100 g Speckwürfel, fein
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Formen der Frikadellen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2570 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Rotwein
2h 15 min.
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35min
Rindfleischstew
1 Std. 40 Min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Coq au vin
2h
Marinierte Schweinenackensteaks
2h 30min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Hackbraten mit Kartoffeln und Ratatouille
1h
Gulaschsuppe deluxe
2h
Smoked Gulasch mit Bacon
4h