Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, nur der weiße Teil, in feinen Ringen (2 mm)
- 1000 g Wasser
- 300 - 350 g Rindergeschnetzeltes (ca. 1 x 3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- ½ TL Salz
- 80 g Sahne
- 150 g Edelpilzkäse, in Stücken (z. B. Castello Blue)
- Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Pfeffer zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2366 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 634 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35min
Zoodle-Suppe
40min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1h
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3h 30 min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5 Std. 10 Min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Pikantes Mole-Hähnchen
55 Min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Gurken-Lachs-Ragout
30min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min