Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 200 g Sahne
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 400 g Wasser
- 1 Knoblauchzehe
- 600 g Hähnchenbrust, in Würfeln (3 cm)
- 200 g Pastinaken, in Würfeln (3 cm)
- 3 Prisen Salz
- 2 Eigelb
- 30 g Speisestärke
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1731 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 751 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Limetten-Reis-Topf mit Pute
30 Min
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2 Std. 10 Min
Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen
40 Min
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1 Std. 50 Min
Bunte Mandel-Hackfleisch-Bällchen
50 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5u. 20min
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30 Min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20min
Puten-Auflauf mit Süßkartoffelkruste
1 Std. 30 Min
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2 Std. 10 Min
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25 Min
Hähnchen provençale mit Reis und Pfirsichen
1 Std.