Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 200 g Sahne
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 400 g Wasser
- 1 Knoblauchzehe
- 600 g Hähnchenbrust, in Würfeln (3 cm)
- 200 g Pastinaken, in Würfeln (3 cm)
- 3 Prisen Salz
- 2 Eigelb
- 30 g Speisestärke
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1731 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 751 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45min
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4óra 20p
Mafalde mit Ente und Kürbis
45min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 phút
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10 min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min