Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl
- 200 g Schweinebauch, in Würfeln (1,5-2 cm)
- 400 g Hähnchenbrust, in Würfeln (1,5-2 cm)
-
100
g Sobrasada, in Stücken
of 100 g Chorizo, mild, in Stücken - 50 g Rotwein
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g grüne Bohnen, halbiert
- 50 g Möhre, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Champignons, geviertelt
- 80 g Rundkornreis
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zimt
- 1 Prise Safranfäden (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1856 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 862 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleischstew
1h 40 min
Gefülltes Curry-Hähnchen-Brot
2 godz. 45 min
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2h 20 min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55 min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40 min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min