Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Rindergulasch
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Pastinaken, in Stücken
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 900 g Wasser
- 10 g Honig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Rindfleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Kurkuma
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- 1 Lorbeerblatt
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Perlgraupen, mittel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1815 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 839 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Mafalde mit Ente und Kürbis
45min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Arroz Brut
1 Std.
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55min
Wintersuppe
1 Std.
Irischer Lammeintopf
3h 30 min
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50 Min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 min