![Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62343d1d2a3d452bfbb47a5a28181cb7/Derivates/de6f7d08366d52753c1aaba3ad992ce76096466f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1450 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 350 - 450 g Hähnchenschenkel, mit Haut
- 300 g Erbsen, TK
- 120 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 120 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
150
g Petersilienwurzel, in Scheiben (5 mm)
of 150 g Pastinake, in Scheiben (5 mm) - 150 g Suppennudeln (Garzeit ca. 10 Min.)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1466 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 178 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1ч. 30 мин.
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1ч. 30 мин.
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50min
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30min