Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1450 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 350 - 450 g Hähnchenschenkel, mit Haut
- 300 g Erbsen, TK
- 120 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 120 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
150
g Petersilienwurzel, in Scheiben (5 mm)
of 150 g Pastinake, in Scheiben (5 mm) - 150 g Suppennudeln (Garzeit ca. 10 Min.)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1466 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 178 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 godz.
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35 Min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 godz.
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 Min
Wirsing-Eintopf
40min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 20 Min
Eintopf von Wintergemüsen
1 godz.
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 Min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30 Min
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1 godz. 30 min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min