Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1450 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 350 - 450 g Hähnchenschenkel, mit Haut
- 300 g Erbsen, TK
- 120 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 120 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
150
g Petersilienwurzel, in Scheiben (5 mm)
of 150 g Pastinake, in Scheiben (5 mm) - 150 g Suppennudeln (Garzeit ca. 10 Min.)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1466 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 178 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Stamppot mit Endivien
30min
Reis-Thunfisch-Salat
40 min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 Min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 godz.
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 godz.