Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 120 g Milch
- 5 Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butterschmalz
- 80 g Speckwürfel (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 900 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Majoran
- 6 Prisen Pfeffer
- 1 EL Kümmel, ganz
- 40 g Tomatenmark
- 1 EL Zucker
- 2 EL Paprika edelsüß
- 800 g Sauerkraut, abgetropft
- 700 g Geflügelfond
- 2 Lorbeerblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2766 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerbratenragout
49 Std.
Räuberfleisch
1 godz. 15 min
Kasseler mit Möhren-Spitzkohl-Gemüse und Senf-Hollandaise
1h
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30min
Kunterbunter Hackbraten
1 godz. 30 min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1sa 20 dk
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1 godz. 30 min
Hackbraten mit Kartoffeln und Ratatouille
1h
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Kasseler Gulasch
40min
Hack-Linsen-Eintopf
50 min