Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 70 g Olivenöl
- 100 g Pinienkerne
- 300 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- ¼ TL Zimt
- ¼ TL Muskat, frisch gerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Rosinen
- 100 g getrocknete Pflaumen, entsteint, halbiert
- 3 EL Paniermehl
- 2 Eier
Hähnchen
- 1 Hähnchen (ca. 2 kg)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Sauce und Fertigstellung
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Butter, in Stücken
- 180 g Portwein
- 180 g Weißwein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 - 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 608 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Festtags-Pavlova
3 Std. 30 Min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2h 10min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Königsberger Klopse vom Kalb
1 Std.
Putenfleisch-Bällchen mit Champignonsauce und Süßkartoffeln
45min
Scottish Eggs
1 Std.
Lasagne-Torte
1 godz. 45 min
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2 Std. 20 Min
Hähnchen-Tajine
4h
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1 Std. 50 Min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 Std. 10 Min