Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Estragon-Senfbutter
- 5 Stängel Estragon, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL körniger Senf
- 1 TL Senf
- ½ TL Zitronenschale
- ½ TL Meersalzflocken
- 4 - 5 Prisen Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
Nackensteaks
- 1300 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft
- 4 Schweinenackensteaks, mariniert (à ca. 150 g)
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2306 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1小时 20 分钟
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Scharfes mariniertes Hähnchen mit Süßkartoffeln
4h 30 min
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3 Std. 35 Min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Schopfbratenkoteletts mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1 Std.
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min