![Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F90FB0B2-AB50-4A84-AB65-0B25764EC359/Derivates/42aa69e2-410d-4333-b271-dbdd672ac3e7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Estragon-Senfbutter
- 5 Stängel Estragon, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL körniger Senf
- 1 TL Senf
- ½ TL Zitronenschale
- ½ TL Meersalzflocken
- 4 - 5 Prisen Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
Nackensteaks
- 1300 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft
- 4 Schweinenackensteaks, mariniert (à ca. 150 g)
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2306 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Sous-vide Apfel
1h 15 min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min