Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Entenbrust à l'Orange
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Entenbrust, mit Haut (250-350 g), 3 cm dick (z. B. Barbarie Entenbrust)
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Orange, unbehandelt, klein, in 4 Scheiben (3-5 mm)
Orangen-Zabaglione und Fertigstellung
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 2 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen weißer Pfeffer, nach Geschmack
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, nach Geschmack
- 3 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1752 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1ωρ. 20 λεπτ.
Kalbskoteletts Sous-vide
1ωρ. 10 λεπτ.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1ωρ. 20 λεπτ.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1ωρ. 30 λεπτ.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Rib Eye mit Béarnaise
1 godz. 50 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Lammfilets mit Lavendel
13 Std.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1ωρ. 30 λεπτ.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1ωρ. 30 λεπτ.