Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Scheiben Bacon
- 150 g Schweinenacken, in Stücken (2 cm), angefroren
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 350 g Wildfleisch (z. B. Reh, Hase, Wildschwein), in Stücken (2 cm), angefroren
- 75 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Stücken (2 cm), angefroren
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, ohne Öl (z. B. von Seeberger)
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 30 g Sahne
- 20 g roter Portwein
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senfkörner
- 1 EL Paniermehl
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1000 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2319 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muscheln in Weißweinsud
35min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1h
BBQ-Sauce
1h 20 min
Fougasse
14 Std. 30 Min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Fondue Chinoise
2h 40min
Würzige Kürbissuppe
1h
Focaccia Tonnata
1h 30min
Tiroler Schinkenbrot
16u. 15min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25min
Bouillabaisse
1h