![Wild-Terrine Wild-Terrine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a6665c86-4a30-4a60-b6be-7b497dfdab4f/Derivates/89c2635a-49d8-4f7b-852b-310420c1533e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Scheiben Bacon
- 150 g Schweinenacken, in Stücken (2 cm), angefroren
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 350 g Wildfleisch (z. B. Reh, Hase, Wildschwein), in Stücken (2 cm), angefroren
- 75 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Stücken (2 cm), angefroren
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, ohne Öl (z. B. von Seeberger)
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 30 g Sahne
- 20 g roter Portwein
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senfkörner
- 1 EL Paniermehl
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1000 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2319 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grobkörniger Cidre-Senf
48 Std. 10 Min
Ein Stück Urlaub im Glas – Grüne Tapenade
10 min
Sous-vide Apfel
1h 15 min.
Sauerbratenragout
49 Std.
Remoulade
10 min
Hähnchen Teriyaki
2h
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 godz. 10 min
Spanisches Ei im Glas
40min
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min