Apparaten en Accessoires
Sous-vide Apfel
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser1500 g
-
Zitronensaft10 g
-
Äpfel geachtelt400 g
-
Butter (4 cm)1 Stück
-
Zucker1 EL
-
Tonkabohne gerieben½
-
Zitronenthymian5 Zweige
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
0 g
Calorieën
384 kJ /
92 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
15 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide-Garen
29 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1u. 20min
Sous-vide Apfel
1u. 15min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2u. 20min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3u.
Weißwurst aus dem Glas
1u. 20min
Bratwurst
2u.
Erdbeer-Wackelpudding mit Holunder-Sabayon
8u. 30min
Karamellpudding
3u.
Trofie
1u.
Parmesan-Creme-brûlée
8u.
Ricotta
20u. 30min
Amarena-Kirschen
7u.