![Sous-vide Apfel Sous-vide Apfel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E23A02C-3E6A-4CA1-9050-6D13C4AC1CEB/Derivates/E1350D3C-A2F1-4118-BD9E-9A37AC487A00.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Äpfel, geachtelt
- 1 Stück Butter (4 cm)
- 1 EL Zucker
- ½ Tonkabohne, gerieben
- 5 Zweige Zitronenthymian
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 384 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Macadamiawaffeln mit Orangensauce
40 Min
Sous-vide Apfel
1 Std. 15 Min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Mango-Maracuja-Sauce
35min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Weißwurst aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Anis-Birnen aus dem Varoma
35min
Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup
4h 30min