Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 300 g Babyspinat, frisch
- 20 g Öl
- 120 g Ricotta
- 50 g Sahne
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 20 g Butter, weich
- 8 Eier, Zimmertemperatur
- ½ TL Fleur de Sel
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 750 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 godz. 15 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Sylter Guacamole
10 Min
Forellencreme
10 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1 Std. 30 Min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15 min
Grießflammeri
2 godz. 30 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.