Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 300 g Galiamelone (Netzmelone), in Stücken
- 100 g Zucker
- 1 EL Akazienhonig
- 50 g Weißweinessig
- 1 EL Fenchelsaat
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
of 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 4 EL Olivenöl
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft, in Streifen
- 120 g Mett
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1976 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 Std. 10 Min
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Schalottenconfit mit Portwein
1 godz. 10 min
Gin-Tonic-Lachs
24h
Gin-Lavendel-Eis
14h 45 min
Sauce Béarnaise
40min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Portwein-Zwiebel-Relish
50 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Asiatischer Gurkensalat mit geräucherter Entenbrust
10 dk