![Maracuja-Olivenöl-Emulsion Maracuja-Olivenöl-Emulsion](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44b3dd2e-6a26-4206-93f2-93646792eca0/Derivates/20e620d7-78d8-49b8-9d24-1f7750e2a5e2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Olivenöl
- 80 g Karamellsauce, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 40 g Weißwein, trocken
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 250 g Maracujamark
- 2 Maracujas, nur die Kerne
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 6233 kJ / 1488 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 123 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Sauce Béarnaise
20min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13 godz. 10 min
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
1h
Birnen-Thymian-Speckbrötchen
15 godz.
Gin-Tonic-Sorbet
14sa
Tomaten-Margarita
20min
Kaltes Erbsensüppchen | Kohlrabi | Erdbeere
5 Std. 35 Min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Zabaglione
15min
Sorbetto alla frutta
5 min