![Umami-Gewürzpaste Umami-Gewürzpaste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2A986E75-E555-42BF-BDE0-278B5ADA75B7/Derivates/474b640a-14a1-4828-9410-348ccf31e8d2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Walnusshälften, geröstet
- 40 g getrocknete Tomaten (luftgetrocknet)
- 25 g getrocknete Steinpilze
- 50 g Salz, grob
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 40 g Tomatenmark
- 1 geh. TL Kräuter der Provence
- 2 EL Hefeflocken
- 1 geh. TL Zwiebelpulver
- 50 g Reisessig
- 100 g Fischsauce
- 30 g Ketjap Manis
- neutrales Öl
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3.6 g