Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Walnusshälften, geröstet
- 40 g getrocknete Tomaten (luftgetrocknet)
- 25 g getrocknete Steinpilze
- 50 g Salz, grob
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 40 g Tomatenmark
- 1 geh. TL Kräuter der Provence
- 2 EL Hefeflocken
- 1 geh. TL Zwiebelpulver
- 50 g Reisessig
- 100 g Fischsauce
- 30 g Ketjap Manis
- neutrales Öl
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwiebel-Chutney
8 Std.
Confierter Knoblauch
27 godz. 15 min
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Mayonnaise
5 Min
Grüner Mojo
10min
Panko - Japanisches Paniermehl
24h
Senf, mittelscharf
25 Min
Scharfer Senf
30 Min
Weißwurstsenf
15min
Gelbe Currypaste
20min
Sweet Chilisauce
25 Min
Ghee - geklärte Butter
50min