Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Suppengemüse, in Stücken oder Abschnitte (z. B. Möhrenschalen, Sellerie)
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 100 g Pilze
- 1 Tomate (ca. 50 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 Lorbeerblätter
- 4 Pimentkörner
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 2 Zweige Thymian
- 2 Zweige Rosmarin
- 1500 g Wasser
- 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2675 kJ / 640 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vollkornmehl
5 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Panko - Japanisches Paniermehl
24h
Bratenpaste
3 Std.
Zwiebeln und Chili anbraten
20min
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50 Min
Senf, mittelscharf
25min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40 Min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Petersilienöl
2 godz. 15 min
Frische Butter
25min