Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kirsch-Walnuss-Slaw
- 400 g Rotkohl, in Stücken
- 80 g Kirschkonfitüre
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 40 g Apfelessig
- 20 g Balsamico, dunkel
- 40 g Öl
- 100 g Möhre, in Stücken
- 50 g Walnusshälften
Rehrücken und Fertigstellung
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rehrücken
- 5 Zweige Thymian
- Pfeffer zum Würzen
- Salz zum Würzen
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1882 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45 Min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5 Std.
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26óra
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1 Std. 40 Min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1 Std. 10 Min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min
Ochsenbäckchen
5 Std.