Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 700 g Rindergulasch, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 380 g Wasser
- 2 EL Sojasauce
- ½ - 1 TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer
- 1 TL Majoran, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Glas Silberzwiebeln (Abtropfgew. 190 g), abgetropft
- 200 g braune Champignons, je nach Größe geviertelt oder halbiert
- 600 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 1 geh. EL Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 263 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geröstete Leber
30 Min
Italienisches Gulasch
2h
Ossobuco
3u. 40min
Reis mit Rindfleisch und Brokkoli
1 Std.
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10 min
Rinder-Paprika-Geschnetzeltes mit Tortiglioni
45min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 Min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20min
Kalbfleisch-Stifado
5 godz. 35 min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min